Kontakt

IEP - Istarski Eko Proizvod
De Franceschijeva 46
52100 Pula
f. 052 216112
info@iep.com.hr

EKO Tržnica Pula

U suradnji sa Tržnicom iz Pule kreće se u ostvarivanje projekta-ideje koja je potaknuta od strane predsjednika Udruge Istarski Eko Proizvod, Nenada Kuftića i direktora tržnice gosp. Renata Perca, da ekološki proizvođači jednom mjesečno zajednički nastupe sa svojim proizvodima kako bi se i na taj način promovirala ekološka proizvodnja i približila građanima.

Jedan od prvih nastupa održati će se u subotu, 17 prosinca 2011. godine na katu Tržnice u Puli od 09. – 14. sati. Certificirani ekološki proizvođači koji će se ove subote okupiti na katu pulske tržnice jesu: OPG Nenad Kuftić i OPG Damir Janušić sa voćem, povrćem i prerađevinama ; OPG Jakob Turnšek sa voćem, povrćem, žitaricama i maslinovim uljem; A&Ž, med i pčelinji proizvodi; OPG Stipančić i PO Lavada BEL sa proizvodima od lavande, OPG Martinović sa proizvodima od kozijeg mlijeka te OPG Vilim Belović iz Brtonigle sa maslinovim uljem. Osim članova Udruge IEP kao gosti izlagati će i naši dragi prijatelji: Čokolada a Due, Udruga Živa hrana i Radola sa suvenirima od maslinovog drva.

Pozivamo sve građane i goste Grada Pule da nas posjete te time podrže našu ideju o realizaciji projekta Eko Tržnica.

eko-sajam-17122011

Pošaljite odgovor

 

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>