Kontakt

IEP - Istarski Eko Proizvod
De Franceschijeva 46
52100 Pula
f. 052 216112
info@iep.com.hr

EKO tržnica u Rovinju

Nakon kraće pauze ponovo nastavljamo sa održavanjem EKO tržnica u Rovinju. Prva ovogodišnja tržnica održava se u srijedu 14.01.15 od 17 – 19h. u organizaciji Udruge ekoloških proizvođača Istarske županije Istarski Eko Proizvod i građanske inicijative solidarne grupe Rovinj.

EKO tržnice će se održavati svake druge srijede na prostoru ispred osnovne škole Juraj Dobrila, a same tržnice nisu zamišljene samo kao prodaja ekoloških proizvoda već kao manifestacija na kojoj se promovira zdrav način života, edukacija o ekološkoj i održivoj poljoprivredi kroz jačanje lokalne proizvodnje i stvaranja prehrambenog suvereniteta.

U suradnji sa Solidarnom Grupom iz Rovinja ova tržnica je postala mjesto druženja i dobre atmosfere, a svaki posjetitelj će se moći informirati o alternativnom modelu nabavke ekoloških proizvoda na info pultu solidarne grupe.

EKO-tržnica-u-Rovinju

Pošaljite odgovor

 

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>