Kontakt

IEP - Istarski Eko Proizvod
De Franceschijeva 46
52100 Pula
f. 052 216112
info@iep.com.hr

Istrani pozvani na Novosadski sajam

Izvor: Glas Istre

Prezentacija Novosadskog sajma održana je u srijedu, 16. veljače 2011. u Puli uz obostrani poziv na suradnju. Predsjednica HGK-Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić kazala je da očekuje njihovu partnersku suradnju u organiziranju sajma Pula Boat Fair, dok su čelnici Novigradskog sajma pozvali istarske izlagače da prezentiraju svoje proizvode na njihovom najpoznatijem i najvećem sajmu u regiji, onom poljoprivrednom.

Istaknuli su i da su s istarskim županom Ivanom Jakovčićem razgovarali o mogućnosti da Istra bude ovogodišnji partner na sajmu turizma.

Jasna Jaklin Majetić je rekla da je sada “vrijeme za pravi korak” te da se mora definirati na koji bi način istarski proizvođači mogli organizirano sudjelovati na novosadskom sajmu poljoprivrede, ali i nekim drugim tamošnjim sajmovima.

Izvršni direktor za sajamsku djelatnost Novosadskog sajma Bojan Gajić rekao je da će ove godine naglasak poljoprivrednog sajma biti na organskoj hrani.

Osim poziva istarskim i hrvatskim proizvođačima da dođu na sajam, rekao je i da bi trebalo razmišljati o udruživanju u proizvodnji i zajedničkom nastupu na većim tržištima.

Na prezentaciji je, osim istarskih proizvođača, predstavnika Istarske županije, HGK-a, pulske Turističke zajednice, prisustvovao i generalni konzul Republike Srbije u Rijeci Zoran Milivojević. (B. Ž.)

gi-160211

Pošaljite odgovor

 

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>