Kontakt

IEP - Istarski Eko Proizvod
De Franceschijeva 46
52100 Pula
f. 052 216112
info@iep.com.hr

Predavanje na temu: ‘Korak do održivog razvoja’

Udruga Istarski Eko Proizvod u suradnji sa Zelenom Istrom i Sveučilištem Jurja Dobrile u Puli organizirala  je tematsko predavanje pod nazivom ‘Korak do održivog razvoja’.

Teme predavanja bile su značaj ekološkog uzgoja u Istri i proizvodnja visokovrijednog gnojiva upotrebom crvlje tehnologije (glista).

Predavač je bio gosp. Miki Jurcan, zeleni aktivist koji živi i radi u Kaliforniji, SAD. Gosp. Jurcan veliki je zaljubljenik u Istru što potvrđuje i ime njegove farme u Kaliforniji koja se zove ‘La bella Histria’.

miki-jurcan_05

Bilo je zanimljivo čuti kako je gradski zeleni otpad veliki potencijal za proizvodnju visokovrijednog ekološkog gnojiva koje se kod nas nedovoljno ili gotovo nikako ne koristi.

Predavanje se održalo na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, Odjel za ekonomiju i turizam ‘Dr. Mijo Mirković’, dvorana 402 u utorak 12.01.2010. s početkom u 13 sati.

Pošaljite odgovor

 

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>