Poštovani poduzetnici, obrtnici, vinari, maslinari, medari, proizvođači lokalnih autohtonih proizvoda,

Općina Brtonigla i Turistička zajednica sa zadovoljstvom Vas obaviještavaju da i ove godine organiziraju tradicionalni Božićni sajam koji će se održati u Brtonigli, na središnjem Trgu Sv. Zenona 1, od petka 10. prosinca do nedjelje 12. prosinca 2010. godine.

Ova manifestacija, osmišljena s ciljem prezentiranja zanimljive ponude proizvoda i artikala različitog profila iz godine u godinu prikuplja sve brojniju publiku i posjetitelje s područja Bujštine i šire.

Posebni gourmet event na dan otvorenja sajma, koncerti, dječji program i jaslice uživo, posebno osmišljeni dječji kutak samo su neki od motiva sudjelovanja u ovoj predblagdanskoj trodnevnoj manifestaciji, a za brojne posjetitelje i mogući izvor novih ideja za kupnjom prigodnih blagdanskih poklona.

U cilju dodatnog valoriziranja ove manifestacije, ovogodišnji je Božićni sajam humanitarnog predznaka, a prikupljeni prihodi bit će namijenjeni kupnji kuhinjske opreme za kvalitetnu dostavu jela najpotrebitijima s područja Opdine Brtonigla.

U okviru ovogodišnje manifestacije organiziramo i humanitarni Božićni koncert “Klapa Volta & friends”, susret klapa koji de se održati u subotu 11.12. s početkom u 20.30 h u prostorijama Zajednice Talijana u Brtonigli.

Stoga Vas pozivamo na sudjelovanje u ovogodišnjem Božićnom sajmu kako biste svojim prisustvovanjem obogatili cjelokupnu ponudu ove manifestacije, prezentirali, promovirali i prodavali Vaše proizvode, zajedno s nama proveli ovo blagdansko razdoblje te prigodnom naknadom doprinijeli i Vi pokrenutoj humanitarnoj inicijativi.

Uz srdačan pozdrav,

Općina Brtonigla i TZ Brtonigla