Kontakt

IEP - Istarski Eko Proizvod
De Franceschijeva 46
52100 Pula
f. 052 216112
info@iep.com.hr

TZ Grad Pula i Udruga IEP

U utorak 9. rujna 2014. godine u organizaciji Udruge Istarski Eko Proizvod i TZ Pula uspješno je održana EKO Tržnica Šijana sa kulturno-zabavnim programom. Sama manifestacija nosila je ime IEP EKO DRUŽENJE, a zamišljena je kao način komunikacije i druženja između proizvođača i potrošača u opuštenoj atmosferi.

Udruga Istarski Eko Proizvod priredila je degustaciju ekološkog soka od jabuke uvažene gošće iz Slavonije OPG Alme Mihaljević, fine ekološke medenjake OPG Kovač te tradicionalne istarske slastice.

IEP-Eko-druzenje-2014

Kulturno-zabavni program u trajanju od dva sata bio je upotpunjen izvrsnim nastupom KUD-a Vodnjan koji djeluje već 8 godina i njeguje tradicijske plesove Istre uz pratnju tradicionalnih instrumenata miha, roženice i harmonike. Gosti su mogli uživati u nastupu folklora gdje je KUD Vodnjan predstavio balun, staru polku i mix mazurke, šete paši i špic polku uz pratnju roženice i miha. Nakon plesa, uslijedila je svirka harmonikaša Marina Pekice i mišničara Mihaela Glavaša.

KUD-Vodnjan

Pošaljite odgovor

 

 

 

Možete koristiti ove HTML tagove

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>