TV prilog o Ani Sarvan

Dolaskom proljeća, počinje i sezona poljoprivrednih radova i sadnje. Tim smo povodom posjetili Anu, poljoprivrednicu koja je nedaleko Loborike promijenivši život, napravila pravi mali ekološko-poljoprivredni raj.

Ana, koja je po struci diplomirana inženjerka kemije, dugo je vremena radila u tvornici. Svakodnevno putovanje na posao te na kraju rođenje kćerke, primoralo ju je da napravi preokret u životu. Podršku za početak duguje roditeljima, ali i djedu i baki na čijem imanju sadi povrće. Sudeći prema riječima Anine bake Marije, zeleni geni su očigledno nasljedni.

Valja naglasiti da Anini proizvodi nose etiketu eko proizvoda. Što znači biti ekološki proizvođač, saznali smo iz prve ruke. Ovu ekološku poljoprivrednicu upitali smo i kad je najbolje započeti s poljoprivrednim radovima, te što saditi u proljeće.

Osim što svoje kupce želi osvijestiti kako bi znali što konzumiraju, ona ih želi i upoznati te njegovati personalizirani odnos, a ljubav prema prirodi rado dijeli s drugima. Anu možete upoznati na njezinom imanju u blizini Loborike ili na solidarnim ekološkim tržnicama u Puli, Rovinju i Novigradu. Izvor: TV Istra

 

Share:

Leave a comment: