Međunarodni sajam ekološke poljoprivrede BIOFACH 2011.

Na međunarodnom sajmu ekološke poljoprivrede i ekoloških proizvoda BIOFACH u Nürnbergu, Njemačka, svoje ekološke proizvode predstavlja član naše Udruge – PO Farma Jola

Na vodećem svjetskom sajamu za ekološku poljoprivredu i ekološke proizvode BIOFACH koji se u razdoblju 16. do 19. veljače ove godine održave u Nürnbergu, u Njemačkoj, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja RH predstaviti će se i proizvođači iz Hrvatske.

Zajednički će nastupiti: Poljoprivredni obrt – Farma Jola; OPG Mario Sever; Riba Mljet d.o.o.; Poljoprivredni obrt – Natura Rab; Jan Spider d.o.o.; Hermes International d.o.o. i OPG Mirjana Malogorski.

BIOFACH je jedan od najvećih sajmova takve vrste u svijetu i najveća svjetska pozornica ekološke poljoprivrede. Pokrovitelj sajma je IFOAM (Međunarodna organizacija za ekološku poljoprivredu) što garantira primjenu strogih kriterija za izlagače, te isto tako konstantno visoku kvalitetu izloženih proizvoda. BIOFACH je od pionira i entuzijasta u proizvodnji ekoloških proizvoda prerastao u najveću svjetsku izložbu ekološke industrije.

Share:

Leave a comment: