Okrugli stol i savjetovanje o promicanju zadružnog modela poslovanja

Istarski regionalni zadružni savez u suradnji s Hrvatskim centrom za zadružno poduzetništvo, Solidarnom ekološkom grupom i Udrugom Istarski eko proizvod organizira savjetovanje i okrugli stol. Tema će biti „Promicanje zadružnog modela poslovanja – umrežavanje i udruživanje u Zadruge“ te “Razvoj lokalne zajednice putem zadruga“.

Savjetovanje i okrugli stol održat će se u utorak, 22. kolovoza s početkom u 14 sati u prostoru Tehnološkog inkubatora u Puli. Istog će se dana od 19 sati na eko tržnici u Šijani održati prezentacija i degustacija proizvoda eko proizvođača.

Želja organizatora je prvenstveno ukazati da je udruživanje jedini pravi put razvoja i opstanka “malih poduzetnika” te prikazati koje sve potencijale imaju zadruge. Iako su zadruge stigmatizirane i vezuju se uz nekakva negativna iskustva, ipak sve se više prepoznaje značaj i potencijal udruživanja. Stoga se na ovaj način želi proširiti spoznaje i postojeća znanja te potaknuti na udruživanja u kojem god to obliku bilo s naglaskom na zadružnom udruživanju. Izvor:TV Istra

Share:

Leave a comment: